Va oferim o gama larga de parbrize, geamuri laterale, lunete pentru cele mai populare tractoare :

produs
JOHN DEERE

JOHN DEERE + alte modele

  • + alte modele

Oferta noastra

Inapoi
produs
JCB FASTRAC

JCB FASTRAC + alte modele

  • + alte modele

Oferta noastra

Inapoi

Orice marcă de tractor ai avea, la ParbrizUtilaj.ro sigur găsești geamuri tractoare potrivite!

   Geamuri tractoare – pentru siguranța oricărui angajat care lucrează la ferma dumneavoastră. Ce faceți dacă aveți nevoie de geamuri tractoare noi? La cine apelați pentru a fi înlocuite, dar de unde procurați lunete tractoare dacă ați observat că cea de acum este crăpată? Pentru o gamă variată de geamuri tractoare, parbrize tractoare sau lunete tractoare, apelați la profesioniștii de la ParbrizUtilaj.ro. Nu trebuie să căutați un profesionist, intrând online puteți discuta cu un expert în geamuri tractoare.
  Spuneți marca dvs. și primiți sfaturi de montaj și modelul de geamuri tractoare de care aveți nevoie. Vom ști, vorbind cu un specialist, de asemenea, când ar trebui să înlocuiți parbrize tractoare. Poate fi necesar să înlocuiți parbrizul dacă acesta este crapat sau spart și nu vă mai protejează de elemente daunatoare precum praf sau insecte. Veți discuta cum să faceți acest lucru și ce model de parbrize tractoare trebuie să achiziționați.

  Între timp, continuați să citiți pentru a afla mai multe despre cum și de ce să înlocuiți geamuri tractoare. Structura ferestrei cabinei unui tractor este simplă. Este format din două panouri, unul superior și unul inferior. Panoul inferior de la geamuri tractoare poate fi detașat de cadrul panoului superior al ferestrei și depozitat în spatele celui superior. Panoul superior este articulat orizontal pe marginea superioară și se balansează spre exterior pentru a se deschide și închide.
  Ambele geamuri tractoare sunt proiectate pentru a oferi ventilație și o vizibilitate mai bună. De asemenea, pot fi realizate cu unul sau două panouri. Dacă geamurile cabinei unui tractor sunt crăpate, poate fi necesar să le înlocuiți pentru a reduce riscul unui accident. Din fericire, această sarcină este relativ ușor de finalizat. Un șurub de blocare este atașat la marginea superioară a cadrului ferestrei pentru a preveni blocarea accidentală a deschiderii la geamuri tractoare.

Geamuri tractoare și parbrize tractoare pentru orice fermier preocupat de siguranță

   Geamuri tractoare trebuie montate de un profesionist, chiar dacă unii ar spune că pot fi ușor de montat geamuri tractoare. Parbrize tractoare sunt o structură simetrică compusă dintr-un capac superior și o pereche de stâlpi verticali care definesc o deschidere în centrul panoului frontal. Parbrize tractoare sunt fixate de unul dintre stâlpii verticali cu ajutorul unei balamale, în timp ce mijloacele de montare pivotează spre o porțiune din față a parbrizului când capacul este orizontal.
  O altă legătură se extinde în jos și este fixată pe pivotul primului stâlp. Când aceste parbrize tractoare sunt orizontale, acestea sunt fixate de stâlp la capătul său superior. Aceste parbrize tractoare au multe avantaje. Acoperă compartimentul operatorului și ține departe de intemperii, limitând totodată căldura produsă de motor. Încuietoarea de la geamuri tractoare este de obicei plasată pe fața interioară a panoului superior. Acest panou este ținut în poziție de zăvorul corespunzător.

  Un buton sau un zăvor din plastic este fixat pe panoul superior al cadrului, permițându-i să se balanseze spre interior de la o poziție verticală la o poziție orizontală. Structura pentru parbrize tractoare este similară cu cea a geamurilor din spate. Aceste componente constau dintr-un capac superior și doi stâlpi verticali, care definesc deschiderea. În această deschidere este dispus un parbriz în formă de arc.
  Aceste parbrize tractoare se montează în zonă deschisă prin mijloace de montare care pivotează către porțiunea din față a parbrizului când tractorul este orizontal. O primă legătură este fixată de capătul superior al stâlpului, în timp ce cealaltă se extinde în jos. Parbrizul este de obicei realizat din plastic transparent sau alt material adecvat. Sticla este apoi montată în cadrul de susținere. Cadrul de susținere de la parbrize tractoare cuprinde elemente laterale verticale și elemente de cadru de sus și de jos înclinate orizontal.

Lunete tractoare, proiectate pentru a putea fi deschise

   Lunete tractoare - dispozitiv care se deschide și se închide cu un efort minim. Aceste lunete tractoare sunt alcătuite din trei panouri verticale cu știfturi de ghidare pe ele, panoul superior fiind staționar și pivotat spre interior pentru a fi fixat pe partea superioară a plafonului cabinei. Panoul din mijloc este rabatabil și poate fi deschis și închis cu zăvoare. Acest mecanism permite operatorului să vadă cu ușurință din spatele cabinei atunci când este necesar.
  Aceste lunete tractoare sunt adesea înlocuit cu o garnitură de lunetă John Deere Seria 30 - 60, care nu necesită adeziv și cleme pe geamul de la sine. Este important de reținut, totuși, că această etanșare a lunetei nu funcționează cu geamurile glisante. Cu toate acestea, poate fi o soluție temporară în timp ce luneta pentru tractoare este înlocuită. O lunetă din spate pentru tractoare este o parte comună a echipamentelor agricole mari.

  Lunetele tractoare sunt proiectate să se deschidă și să se închidă cu un efort minim. Aceste lunete tractoare constau din trei panouri dispuse vertical: un panou superior care pivotează spre interior și se fixează pe acoperișul interior al cabinei, un panou inferior care este staționar și un panou din mijloc care se cuplează cu șinele de ghidare. Când panoul de jos este deschis, panoul de sus se suprapune pe cel de jos. Când panoul din mijloc este închis, panoul inferior alunecă în sus.
  Panoul din mijloc de la lunete tractoare este echipat cu șine de ghidare și știfturi care definesc traseul de mișcare. Când panoul din mijloc este ridicat, știfturile se apasă automat, permițând ferestrei să se blocheze în poziție. Când fereastra este închisă, știfturile de ghidare din panoul din mijloc se cuplează cu deschiderile de blocare. Acest lucru face aceste lunete tractoare să fie sigure și să protejeze șoferul.

geamuri tractoare
parbrize tractoare
lunete tractoare