Despre noi

Pro Glass Replacement va pune la dispozitie, o gama larga de parbrize,  geamuri laterale si lunete pentru utilaje de constructii, agricole si nu numai. Profesionalismul si devotamentul echipei, o sa fie simtit pana la cel mai mic detaliu si datorita acestui fapt, consideram ca suntem cel mai potrivit partener pentru dumneavoastra. In consecinta, alegand Pro Glass Replacement, eliminati pierderea timpului cu diverse presupuneri inutile si costisitoare iar  consultanta oferita de noi o sa va scuteasca de timp pierdut si cheltuieli suplimentare,

Disponibilitate

Noi nu avem un program fix, incercam sa ne adaptam de fiecare data dupa timpul clientului. In cazul in care colegii nostrii nu pot prelua imediat apelul sau mesajul dvs, nu va faceti griji, vom reveni catre dvs in cel mai scurt timp. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie care tine de domeniul nostru si folositi butoanele de contact  whatsapp, telefon, email.

Livrare & Montaj

Livram oriunde exista posibilitatea ca produsele achizitionate de la noi sa ajunga la dvs prin curier rapid . Livrarea produselor achizitionate se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid doar pe teritoriul Romaniei .

La cerere putem asigura montajul geamurilor la atelierul propriu sau la locatia clientului .

 

Consultanta si Suport

Consultanta si suport intre disponibilitate si livrare

Consultanta si suport intre disponibilitate si livrare